Thuiskomen bij familie Van Melkebeke

 • Scandinavische keukentrends

  Scandinavische keukentrends

  Minimalistisch in een tijdloos design. De trendy wit en oak Scandinavische keuken combineert de technische hoogstand van Noord-Europa met comfort, een lichte kleurbasis en natuurlijke materialen. In deze greeploze keuken voel je de sfeer zonder al te veel poespas. De liefhebber van rust en ontspanning na een lange werkdag komt graag thuis in deze keuken.

 • Flexibiliteit in de keuken

  Flexibiliteit in de keuken

  De Scandinavische keuken stopt alles netjes weg en daar past de Novy kookplaat met Panorama dampkap perfect bij. De twee grote voordelen? Koken gaat makkelijk met de verstelbare hoogte, handige functies en directe afzuiging bij de bron. Poetsen na het koken verloopt eenvoudig door de semitransparante afzuigtoren. Die verdwijnt discreet in het keramisch werkblad met dikte van 2 cm wat perfect past bij deze minimalistische stijl.

 • Samen tafelen in een leefkeuken

  Samen tafelen in een leefkeuken

  Koken, koffiedrinken, napraten tot zelfs werken. We doen het allemaal samen in de keuken en daar spelen we handig op in. Wil je een gezellige ontbijthoek, een ingewerkte thuiswerkplek of, zoals hier, een tafel met zitgedeelte op hoogte? Samen genieten doe je in een leefkeuken. Geen fan van de Scandinavische stijl? In elke keukenstijl of keukentrend integreren onze persoonlijke binnenhuisarchitecten jouw leef- en beleefkeuken.

Ontvang onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze acties, wedstrijden en events. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacy beleid