Contact

Gezellig landelijk

Onze landelijk keukens zorgen voor meer warmte in huis en een gezellige landelijke sfeer. Voor uw landelijke keuken bent u bij Keukens De Abdij aan het juiste adres. Ontdek een selectie van onze landelijke creaties en ontdek de authenticiteit en het ambachtelijk vakmanschap van dit familiebedrijf.

Fotogalerij bekijken
  • Een keuken met een eigen authenticiteit en warme uitstraling.

    De liefhebber van nostalgie, de typische Belgische bourgondische stijl, zal zeker zijn gading vinden binnen deze stijl . Dit is het type keuken waarin de natuurlijk elementen primeren zoals natuursteen, hout, kalksteen, .. We denken aan eiken massieve keukens, maar evengoed aan een bleke kaderdeur met sierlijke kroonlijsten die het geheel tot zijn recht brengen.

    Fotogalerij bekijken
  • Strak landelijke keukens

    Een strak landelijke keuken kunnen we omschrijven als de landelijke keuken die mee met de trend gaat zonder hun warme uitstraling te verliezen. De jeugdige versie van de klassieke keuken. We kiezen nog steeds voor duurzame materialen , maar gaan dit combineren met strakkere elementen. De kroonlijsten en tierlantijntjes vervallen en maken plaats voor recht afgewerkte elementen. Kleuren zoals wit en zwart worden vaak gecombineerd met natuurlijke houtsoorten, natuursteen, marmer.. Kasten tot tegen plafond, deuren tot tegen de grond, greeploos of met een greepje, kan allemaal perfect binnen deze stijl.

    Fotogalerij bekijken
Keuken ontwerper

Ontwerp uw droomkeuken met onze keukenplanner

Start de planner
Keukenadviseur

Vertrouw op specialisten bij het kiezen van uw droomkeuken

Maak een afspraak

Blijf op de hoogte,ontvang onze maandelijkse acties in uw mailbox!

Inschrijving