Moderne Keukens

 

Eén van de populaire stijlen die wij bij Keukens De Abdij aanbieden, zijn de moderne keukens. Bij moderne keukens wordt er vaak gedacht aan witte, strakke keukens die weinig origineel zijn of verschillen van elkaar. Bij Keukens De Abdij is niets minder waar. Binnen de moderne keukens bestaat er heel wat variatie, zo kan je je moderne keuken helemaal aanpassen naar jouw eigen smaak en zelfs andere stijlen verwerken in je moderne keuken. Wij sommen een aantal van deze mogelijkheden op in dit nieuwsbericht.

 

1. De moderne hedendaagse keuken

 

Bij moderne keukens denken we vaak automatisch aan strakke, witte kasten in combinatie met een functioneel kookeiland. Een dampkapgroep, die volledig wordt ingewerkt in een luifel boven uw kookeiland, zorgt voor een hedendaagse uitstraling. Alle kasten worden zo ingericht om uw comfortabele leefkeuken zo functioneel mogelijk te maken. De optimale opbergruimte maken dat de keuken clean en hygiënisch oogt. Bij de keukenkastjes heeft de klant bij Keukens de Abdij keuze uit verschillende grepen, alsook volledig greeploos. Technieken zoals de tip-on, waarbij de kastjes met een enkel duwtje geopend en gesloten kunnen worden, kunnen gecombineerd worden met onze deuren met dempingssysteem. Een andere optie zijn onze verschillende greeplijsten. Waarbij men kan kiezen uit een ruim assortiment materialen. Samen met de binnenhuisarchitecten wordt er gezocht naar een ontwerp dat meegaat met de laatste trends, die inspelen op de vragen en behoeftes van de klant. 

2. De moderne design keuken

 

Moderne architectuur, strakke lijnen, authenticiteit en een perfecte afwerking zijn allemaal kenmerken van de moderne design keuken. Bij design keukens wordt er vaak gekozen voor duurdere en duurzame materialen. De keuze van deze materialen zorgt ervoor dat uw keuken uniek is. Een strak lijnenspel en combinaties tussen talrijke materiaal- en kleurmogelijkheden, maken uw Abdij Keuken tot een ontwerp met net dat extra.  Moderne design keukens zijn moderne keukens die er net dat tikkeltje gewaagder uitzien. In tegenstelling tot ‘normale keukens’ maakt de combinatie van de hoge afwerkingsgraad, het uitdagende, unieke design en interessante details dit jouw eigen ‘limited edition’ keuken. Binnen elk budget wordt er gezocht naar de designkeuken van uw dromen.

3. De moderne landelijke keuken

 

Bij het ontwerpen van een strakke, moderne landelijke keuken spelen licht, lijnen en ruimte een belangrijke rol. Tal van elementen uit de landelijke stijl, worden gecombineerd met de nieuwste technologieën. Op deze manier brengen wij functionaliteit en karakter in één keuken. Een keuken waar je je perfect thuis voelt. Landelijke en eigentijdse elementen worden in perfecte symbiose samengebracht. Zo kunnen de mooiste en moderne kranen worden gecombineerd met een fijn stenen werkblad, massieve keukenkastjes worden afgewerkt met strakke lijnen en greeplijsten... de combinaties zijn eindeloos.  Een landelijke keuken vraagt om details, perfectie en een warm karakter. In dergelijke keuken wil je enerzijds genieten van een lekker diner, maar anderzijds ook leven, genieten van het samenzijn met vrienden en familie. Uw ruimte wordt omgetoverd tot het pareltje in uw woning. Mogelijkheden van keukens met volledig uitgewerkte schouwen, al dan niet keukens met een kookeiland, kroonlijsten, lichtlijsten, .. Alles is mogelijk om uw modern landelijke keuken tot in de details uit te werken samen met de master binnenhuisarchitecten. Het enige dat u achteraf nog moet doen, is genieten van elk moment die u in uw droomkeuken doorbrengt.

 

 

U bent altijd welkom in één van onze vestigingen in Ninove, Waasmunster of Boutersem om inspiratie op te doen. Beleef uw keuken!

 
MAAK NU EEN AFSPRAAK

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Vul dit onderstaande formulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk.